Untitled
13 nov 2015
week 126: 6 t/m 12 november

Op 06 november hebben Bas en Laura heel fijn samen gespeeld. Samen gepuzzeld; gekleurd; rondjes gerend (Laura kwam regelmatig voorbij terwijl ze op de loopauto zat met haar beentjes omhoog en Bas duwde haar zo hard hij kon de kamer rond ;-)) en lekker in de tuin gespeeld. Toen ik boven aan het poetsen was, gingen Bas en Laura helpen. Ze liepen met de speelgoedstofzuiger rond en de loopkikker was de dweil. Toen ik Bas zijn bed verschoond had en de kamer uit wilde lopen, riepen Bas en Laura: “Nee, mam! Daar mag je niet komen! Daar hebben we net gedweild!” ;-).
Laura is op 07 november samen met Mark en Bas naar de stort geweest. Daarna is ze met mij mee naar het “fruitvat” geweest, zoals ze het zelf noemt ;-).
We zijn op 08 november bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars kwamen ook nog. Bas en Laura hebben fijn met Esther en Lars gespeeld.
We zijn op 09 november op de fiets bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
Op 10 november zijn we boodschappen gaan doen en daarna mochten Bas en Laura bij de Action ee cadeautje uitzoeken (Bas omdat hij alweer een tijdje niet meer in zijn broek gepoept heeft en Laura omdat ze zo goed op het potje/de wc gaat). Laura had een kleurboekje en een prikblok uitgekozen. ‘s Middags kwamen Agnes, Lisa en Tim op bezoek. De kindjes hebben fijn gespeeld, al was het buitenspelen niet zo’n succes, omdat ze allemaal tegelijk op de step, de driewieler en in de loopauto wilden.
We zijn op 11 november naar de verjaardag van tante Willy geweest. Er was nog geen ander bezoek en we hebben gezellig met tante Willy en ome Piet gekletst. Laura was bang voor hondje Kenji en Bas nam haar heel stoer mee om te laten zien dat hij niets deed. Bas en Laura hebben lekker gesnoept en kleurplaten gekleurd. ’s Middags hebben Bas en Laura samen naar De Club van Sinterklaas gekeken. Op 12 november is Laura op de driewieler mee naar Jan Linders geweest. ’s Middags zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben weer fijn naar De Club van Sinterklaas gekeken.
Als Bas en Laura “ruzie” hebben, dan zegt Laura: “Ik ga jou bijten!” En dan rent ze naar Bas, Bas rent naar mij en gaat achter mij staan, en dan pakt Laura echt Bas zijn arm/trui vast om te bijten… Uiteraard moet Laura dan in de hoek.
Bas en Laura zijn héél erg druk! Ze springen op de bank, rennen door de kamer, botsen overal tegenaan; heel vermoeiend…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative